Агенция за недвижими имоти L-estates Плевен
Подажба и оттдаване на имоти под наем

За Агенцията

L Estates е агенция за недвижими имоти, специализирана в осъществяването на продажби и отдаването под наем на апартаменти, къщи, търговски помещения, парцели,земеделски земи и гаражи. Фокус на дейността на фирмата са основно обекти и услуги в Плевенска област.

В стремежа си да предложим обслужване от най-високо качество, в портфолиото си предлагаме и съпътстващите услуги като правни консултации, удостоверение за липса на тежести върху имот, с цел да осигурим на нашите клиенти максимална увереност и да гарантираме безпоблемното протичане на всички процеси под нашата отговорност. Чрез прякото си сътрудничество с професионалисти от различни сфери в областта на недвижимите имоти, банкирането и правните науки, ние имаме за цел да предоставим компетентно, точно и коректно изпълнение на предлаганите от нас услуги.

Нашата мисия е да изградим доверие и трайни връзки с нашите клиенти, като с индивидуален подход и персонално отношени, Ви предоставим желаната от вас  услуга възможно най-ефективно и при най-добри условия.